Om NRM

NRM - Nordic Residential Maintenance S.L

NRM är ett Svenskägt Spanskt företag inom bostadsförvaltning stationerat i Estepona på Costa del Sol. Vår affärsidé är att du skall slippa alla besvär som kan komma att störa din vistelse på solkusten.

Du skall kunna få hjälp med det mesta för att bara njuta av sol, semester och nöjen utan onödig stress. Du ska inte behöva söka efter någon annan som kan hjälpa dig oavsett vilka problem som kan uppstå. Du kan bara ringa till oss!

Vi är ett företag som står för punktlighet, integritet och perfektion.

Vi har lång erfarenhet av service där kunden får det där lilla extra.

Som kund till NRM skall du alltid känna dig trygg så vi skriver avtal om tjänster du väljer och ett avtal om tystnadsplikt. Du skall aldrig behöva känna att detaljer om dig eller din bostad skall komma att bli publik information.

Vi vill att du som kund skall kunna kontakta oss när du behöver hjälp oavsett behov. Om behovet skulle röra sig om något vi inte är lämpliga att åtgärda har vi ett brett kontaktnät och avtal med flera andra specialister som är redo att rycka in, självklart under vår uppsikt och kontroll.

Gallery

låt oss hjälpa er

Vi vill att ni ska njuta redan från första dagen av er vistelse i Spanien.

Vi tar hand om det mesta som kan underlätta din vistelse på Solkusten. Vi bevakar, förbereder, städar, lagar och hämtar. Allt för att du skall kunna få mera tid att ta hand om dig själv och dina nära.

Helena & Jonas
NRM Spain

Flexibla

Vi anpassar tjänster helt efter dina krav och önskemål

Professionella

Vi tar ansvar för alla tjänster och säkerställer en hög kvalitet

Trovärdiga

Vi värnar om din integritet och ser alltid till dig och dina närast bästa

Kontakta oss idag

Vi kommer gärna ut till er eller ringer upp er på telefon och så ser vi hur vi på bästa sätt kan hjälpa just er.